Voor vragen of een afspraak
bel vrijblijvend:088-563 34 00
of stuur ons een bericht

Laatste nieuws
Investeren in Glamping! Een solide belegging 21-10-2015:

Samen met Refin B.V. heeft MKBi een Glamping fonds ontwikkeld.Bent u geïnteresseerd in investeren in mobiele accommodaties?  MKBi Glamping biedt u de mogelijkheid om een mooi rendement te hale... Lees Verder

Ontdek MKBi Agri op onze beleggersbijeenkomst 31-03-2014:

Investeren in landbouwgrond en agrarische objecten is voor veel beleggers nog onbekend terrein. Toch bieden deze laagrisicobeleggingen door de wereldwijde groeiende behoefte aan voedsel mooie kansen. MKBi he... Lees Verder

Professionele en ervaren directie

Alexander Egberink en Ton Klaassen zijn de drijvende kracht achter het MKBi Groeifonds. Hun brede kennis en ervaring in zowel de financiële wereld als het ondernemerschap is de basis van de MKBi fondsen. 

Alexander Egberink

Alexander Egberink combineert het ondernemerschap moeiteloos met bankieren en consultancy. Hij bracht tientallen bedrijfsovernames tot een goed einde, wikkelde succesvol een vijftal participaties af en werkte als consultant en bankier tientallen recovery vraagstukken uit.  Het trainingsbureau dat hij begon met een compagnon, had binnen vijf jaar 35 personeelsleden en was preferred supplier van onder meer de Rabobank. Alexander Egberink heeft enkele commissariaten.

Ton Klaassen

Het ondernemerschap, het bankwezen en de consultancy zijn voor Ton Klaassen bekend terrein. Hij begeleidde tientallen bedrijfsovernames en hielp ondernemingen in zwaar weer de weg terug te vinden. Sinds 2007 werkt Ton Klaassen als zelfstandig ondernemer en voerde hij enkele participaties uit.

"Investeren in het mkb staat in Nederland nog in de kinderschoenen. Samenwerkingen zoals deze hebben, als ze onder de juiste voorwaarden worden gedaan, alleen maar voordelen voor zowel de ondernemer als de belegger."

MKBi Glamping Inschrijfformulier

Copyright by Mkbi Groeifonds | Disclaimer | Sitemap | Design by Applepie

Twitter

F. van der Poest Clementlaan 38, 3171 EC Poortugaal T +31 (0)88-563 34 00, E Info@mkbigroeifonds.nl