Voor vragen of een afspraak
bel vrijblijvend:088-563 34 00
of stuur ons een bericht

MKBi voorziet in een groeiende behoefte

Vrijdag 15 November 2013

Succesvolle ondernemers die met hun belegging Ún ervaring nieuwe bedrijven een positieve impuls geven. Wim Zwitserloot gelooft er heilig in. Hij was dan ook direct enthousiast over de werkwijze van MKBi. Al snel was hij als investeerder in MKBi Duurz

Wim Zwitserloot kan terugkijken op een mooie carrière. Van origine is hij procestechnoloog, maar al snel managede hij grote bedrijven als Westfalia Separator, GEA Processing Technology, Dedert Corp. en Anhydro. Ook zat hij in de raad van bestuur van verschillende conglomeraten. Daarbij is hij voorzitter van de businessclub van De Treffers: “De beste amateurvoetbalclub van Nederland.”

MKBi is eveneens lid van deze businessclub en houdt er op vrijdag 15 november in restaurant La Casquette in Milsbeek voor de tweede maal een bijeenkomst voor geïnteresseerden in het fonds. En die zijn er volop, weet Wim Zwitserloot. “MKBi voorziet zeker in een behoefte. Er zijn nog genoeg kapitaalkrachtige mensen die zoeken naar mooie investeringen. Het mkb is de motor van de Nederlandse economie, maar doordat mkb-ondernemers bij de banken nog maar heel moeilijk aan financieringen kunnen komen, liggen er voor beleggers daar nu echt kansen. Die kunnen ze pakken met MKBi.”

Graag betrokken

Net als veel andere MKBi-investeerders heeft ook Wim Zwitserloot een mooie staat van dienst. “Vaak zijn investeerders net als ikzelf niet meer de jongste. Maar dat betekent wel dat we enorm veel ervaring hebben en een groot netwerk. Dat kun je fantastisch gebruiken als je in een bedrijf investeert. Dit fonds geeft ons niet alleen de mogelijkheid geld te investeren, maar we kunnen er eveneens onze kennis delen. Op die manier help je de bedrijven ook echt verder.”

Toen Wim Zwitserloot door zijn vriend mr. Klaus Koch, lid van de raad van advies van MKBi, op het duurzaamheidsfonds werd gewezen heeft hij eerst de werkwijze kritisch bekeken. “Ik heb er een gedegen analyse van gemaakt en kon het alleen maar positief beoordelen.”

Puur een financiële lening verstrekken vindt Wim Zwitserloot niet interessant. Hij is graag betrokken, niet alleen bij zijn investering, maar ook bij de organisatie van MKBi zelf. Als adviseur van de directie beoordeelt hij mogelijke investeringen. Wim Zwitserloot verwacht dat er in de toekomst steeds meer initiatieven als MKBi zullen volgen. “Zij voorzien in een groeiende behoefte. Dit wordt een nieuwe structuur in de economie. Het is ook niet onlogisch om mensen die het zich kunnen veroorloven te laten investeren in nieuwe bedrijven. Het mooie van MKBi is dat zij hier op tijd op hebben ingespeeld. Dat geeft ze een stevige voorsprong.” 

Nieuws overzicht
MKBi Glamping Inschrijfformulier

Copyright by Mkbi Groeifonds | Disclaimer | Sitemap | Design by Applepie

Twitter

F. van der Poest Clementlaan 38, 3171 EC Poortugaal T +31 (0)88-563 34 00, E Info@mkbigroeifonds.nl