Voor vragen of een afspraak
bel vrijblijvend:088-563 34 00
of stuur ons een bericht

Laatste nieuws
Investeren in Glamping! Een solide belegging 21-10-2015:

Samen met Refin B.V. heeft MKBi een Glamping fonds ontwikkeld.Bent u geïnteresseerd in investeren in mobiele accommodaties?  MKBi Glamping biedt u de mogelijkheid om een mooi rendement te hale... Lees Verder

Ontdek MKBi Agri op onze beleggersbijeenkomst 31-03-2014:

Investeren in landbouwgrond en agrarische objecten is voor veel beleggers nog onbekend terrein. Toch bieden deze laagrisicobeleggingen door de wereldwijde groeiende behoefte aan voedsel mooie kansen. MKBi he... Lees Verder

Ervaringscijfers

Refin is sinds 2013 actief met het uitzetten van financieringen in relatie tot Glamping. Deze financieringen worden tot op heden ondergebracht bij individuele beleggers. Momenteel zijn er totaal 79 accommodaties gefinancierd voor totaal € 1.925.000 (gemiddeld: € 24.400). Hierin zitten ook enkele (duurdere) accommodaties verwerkt die buiten de doelgroep van het fonds vallen, zodat de gemiddelde investering per accommodatie hoger is dan die van het fonds.

Er zijn tot heden geen afboekingen geweest. Bij één relatie is er sprake van een betalingsachterstand. Refin is actief betrokken bij deze ondernemer in het belang van zowel ondernemer als ook de belegger.

Voorbeeld rendementsberekening

Op basis van de ervaringscijfers hebben wij een rendementsvoorbeeld gemaakt. Bovenstaande uitgangspunten zijn uitgebreid met de looptijd van de te verstrekken financiering:

Gelet op de ervaringen van Refin de afgelopen drie jaar, gaan wij in het rekenvoorbeeld uit van de situatie dat alle afnemende klanten ook daadwerkelijk gaan betalen.

Onderstaand uitkeringen op basis van bovenstaand rekenvoorbeeld. Het betreft de uitkeringen voor de belegger op basis van een inleg van € 10.000,- :

afbeelding

Bovenstaande rendementsberekening is gebaseerd op een investering van € 10.000,-(deze cash out is verwerkt in jaar 1). Na circa 5 jaar en 3 maanden (lees: jaar 6) is, op basis van bovenstaande verdeling, de belegging volledig terugbetaald.

Bovenstaand voorbeeld gaat wel uit van een herfinanciering van 13% van de oorspronkelijke hoofdsom danwel vroegtijdige (extra) aflossing van ditzelfde bedrag. 

MKBi Glamping Inschrijfformulier

Copyright by Mkbi Groeifonds | Disclaimer | Sitemap | Design by Applepie

Twitter

F. van der Poest Clementlaan 38, 3171 EC Poortugaal T +31 (0)88-563 34 00, E Info@mkbigroeifonds.nl