Voor vragen of een afspraak
bel vrijblijvend:088-563 34 00
of stuur ons een bericht

Laatste nieuws
Investeren in Glamping! Een solide belegging 21-10-2015:

Samen met Refin B.V. heeft MKBi een Glamping fonds ontwikkeld.Bent u geïnteresseerd in investeren in mobiele accommodaties?  MKBi Glamping biedt u de mogelijkheid om een mooi rendement te hale... Lees Verder

Ontdek MKBi Agri op onze beleggersbijeenkomst 31-03-2014:

Investeren in landbouwgrond en agrarische objecten is voor veel beleggers nog onbekend terrein. Toch bieden deze laagrisicobeleggingen door de wereldwijde groeiende behoefte aan voedsel mooie kansen. MKBi he... Lees Verder

Refin B.V.

Refin B.V. fungeert als tussenpersoon tussen financiers, de campingondernemers en producenten van accommodaties. De accommodaties sluiten aan op de doelgroepen en zijn geschikt voor verschillende locaties en jaargetijden. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn onderhoudsvriendelijk; de maximale opbrengsten met minimale kosten! De accommodaties zijn speciaal voor de verhuur ontwikkeld. Ze zijn mobiel, van duurzame materialen gebouwd, gemakkelijk te onderhouden en hebben een lange levensduur. Desgewenst kan het bedrijf de accommodaties compleet inrichten en plaatsen. De onderneming werkt projectmatig en haar afnemers zijn campings, vakantieparken, dierentuinen e.d.. Via diverse beleggers zijn inmiddels al een aantal projecten gerealiseerd en gefinancierd. Met behulp van MKBi wil Refin de verkoop verder uitbouwen.

De ondernemers achter Refin B.V. zijn:

Cees Swank

Cees Swank heeft door zijn 33 jaar lange ervaring bij de ING bank, de laatste tien jaar als manager buitenlanddesk waaronder Emigratie en Recreatie viel ,een groot netwerk opgebouwd in Europa. T.b.v. de recreatiemarkt is door hem  een huurkoopconstructie ontwikkeld die aansluit op de “Glamping” markt en voor de beleggers de nodige zekerheden inbouwt. Hij sluit de contracten af met de partijen, doet de credit checks op de afnemers en  onderhoud contacten met verzekeraars tot afdekking van de risico’s. Tevens is hij  betrokken bij Recron,   banken en andere instanties als adviseur recreatie en beleid toerisme.

Sipco Broekhuizen

Sipco Broekhuizen focust zich binnen het bedrijf op de commercie en de financiële en juridische activiteiten. Is verantwoordelijk voor de structurering en de uitbouw van het bedrijf. 

MKBi Glamping Inschrijfformulier

Copyright by Mkbi Groeifonds | Disclaimer | Sitemap | Design by Applepie

Twitter

F. van der Poest Clementlaan 38, 3171 EC Poortugaal T +31 (0)88-563 34 00, E Info@mkbigroeifonds.nl