Voor vragen of een afspraak
bel vrijblijvend:088-563 34 00
of stuur ons een bericht

Laatste nieuws
Investeren in Glamping! Een solide belegging 21-10-2015:

Samen met Refin B.V. heeft MKBi een Glamping fonds ontwikkeld.Bent u geïnteresseerd in investeren in mobiele accommodaties?  MKBi Glamping biedt u de mogelijkheid om een mooi rendement te hale... Lees Verder

Ontdek MKBi Agri op onze beleggersbijeenkomst 31-03-2014:

Investeren in landbouwgrond en agrarische objecten is voor veel beleggers nog onbekend terrein. Toch bieden deze laagrisicobeleggingen door de wereldwijde groeiende behoefte aan voedsel mooie kansen. MKBi he... Lees Verder

De Pipowagen

Vakantie = genieten. Van de sfeer, van de vrijheid, van de omgeving en van elkaar. Een gezellige, sfeervolle accommodatie is een vereiste om uw gasten die onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een pipowagen staat garant voor dat ultieme vakantiegevoel.

De kinderen ravotten in het gras, plonzen in het zwembad, spetteren in de peuterbad, roetsjen van de glijbaan en beleven de spannendste avonturen met het animatieteam. Kamperen met de kinderen is gegarandeerd een succes! En kamperen kan nog heel comfortabel zijn ook!

afbeelding

Praktisch ingericht

De nostalgische pipowagen is geschikt voor maximaal vier personen en speciaal aangepast op een verblijf voor gezinnen met kinderen. Overdag ruim voldoende bewegingsvrijheid en ‘s avonds een comfortabel slaapgedeelte; praktischer kan niet. En dankzij de luxe van een eigen keukenblok met een kookplaat, stromend water, en (afhankelijk van type) eigen douche en toilet en een gezellig eetgedeelte kunnen zowel de kleintjes als ouders genieten van een ontspannen en onvergetelijke vakantie.

afbeelding

Geschikt voor elk jaargetijde

In een tent kamperen is voor veel gasten in het winterseizoen geen optie. Maar met de pipowagens wordt ook in het laagseizoen een sfeervolle en comfortabele accommodatie geboden. De wagens zijn zeer comfortabel te verwarmen met relatief weinig energie, waardoor het – ook als het buiten koud is – prettig vertoeven is. Door de wagen bijvoorbeeld in te richten met een slaapbank, die overdag omgebouwd kan worden tot zithoek, is het binnen niet alleen lekker warm, maar ook heel gezellig. Een ideaal onderkomen voor een onvergetelijke kerst. Of een knusse vakantiebestemming in de herfst. 

MKBi Glamping Inschrijfformulier

Copyright by Mkbi Groeifonds | Disclaimer | Sitemap | Design by Applepie

Twitter

F. van der Poest Clementlaan 38, 3171 EC Poortugaal T +31 (0)88-563 34 00, E Info@mkbigroeifonds.nl