Voor vragen of een afspraak
bel vrijblijvend:088-563 34 00
of stuur ons een bericht

Laatste nieuws
Investeren in Glamping! Een solide belegging 21-10-2015:

Samen met Refin B.V. heeft MKBi een Glamping fonds ontwikkeld.Bent u geïnteresseerd in investeren in mobiele accommodaties?  MKBi Glamping biedt u de mogelijkheid om een mooi rendement te hale... Lees Verder

Ontdek MKBi Agri op onze beleggersbijeenkomst 31-03-2014:

Investeren in landbouwgrond en agrarische objecten is voor veel beleggers nog onbekend terrein. Toch bieden deze laagrisicobeleggingen door de wereldwijde groeiende behoefte aan voedsel mooie kansen. MKBi he... Lees Verder

De Berbertent

Als U uw gasten een echte “natuurlijke” kampeerervaring wilt bieden maar wel met maximale comfort is de Berbertent de oplossing. De Berbertent is speciaal ontwikkeld voor verhuur in ons wisselvallige klimaat bovendien is hij duurzaam, veilig  en eenvoudig te (ver)plaatsen.      

De Berbertent  speelt in op de trend naar comfortabel kamperen. Ruim en te voorzien van alle comfort van thuis zoals luxe bedden. De karakteristieke vorm en hoogwaardige canvas geven een echte kampeerbeleving maar dan 2.0. Door het unieke ontwerp komt er geen vocht of ongedierte binnen en is de Berbertent eenvoudig te verwarmen.

De Berbertent biedt flexibiliteit, is binnen een half uur  op te bouwen of af te breken  en is door zijn unieke bouw en  bijna 40m2  oppervlak multifunctioneel in te delen van  luxe glampingtent  voor 4-6 personen tot groeps-accommodatie. De gebruikte materiaal zijn duurzaam en veilig. Voorzien van een verwarming is de Berbertent het gehele seizoen  comfortabel te gebruiken. Hoge verhuur-opbrengsten en een aantrekkelijke investering garanderen een hoog rendement.

Puur & natuurlijk glamping

Voorzien van ruime comfortabele boxspringbedden, een gezellige zithoek en romantisch af te scheiden slaap en leefcompartimenten wordt een ultieme glamping  ervaring aangeboden. De Berbertent kan worden uitgerust met een op luxe kamperen gericht inrichtings en keukenpakket maar natuurlijk kan een recreatieondernemer er ook voor kiezen om het geheel zelf in te richten naar de wensen van de gasten.

afbeelding
afbeelding
MKBi Glamping Inschrijfformulier

Copyright by Mkbi Groeifonds | Disclaimer | Sitemap | Design by Applepie

Twitter

F. van der Poest Clementlaan 38, 3171 EC Poortugaal T +31 (0)88-563 34 00, E Info@mkbigroeifonds.nl